Vigtig viden om værdier, der værdsættes

Medarbejderne hos LYNDDAHL har fokus på det kunderne ser og ønsker. Vi anerkender, at der ofte er brug for at handle hurtigt og effektivt for at vore kunder kan agere hurtigt og effektivt. Det ønsker vi at leve op til.

 

Pålidelig
LYNDDAHL har fokus på pålidelighed. Vi gør det vi siger, og siger det vi gør. Kunderne oplever en ærlig partner der agerer med respekt.

 

Ansvar

LYNDDAHL tager det overordnede ansvar for det vi siger og det vi gør. Kunders og egne gode beslutninger er vi stolte af at være en del af. Eventuelt dårlige beslutninger tager vi vores del af ansvaret for.

 

Købmandsskab

Medarbejderne har fokus på god business for kunderne og for LYNDDAHL. Det giver god mening, at have fælles interesser mod fælles mål.

 

Tillid og respekt
Medarbejderne og LYNDDAHL har tillid til, og respekt for hinanden. Samarbejdet bærer præg af entusiasme for faget og i at levere det optimale i situationen.

 

Ambitioner
LYNDDAHL udfordrer sig selv og medarbejderne for at skabe nye og endnu bedre løsninger. Målet er at levere vigtig viden og løsninger, der indfrier kundernes ønsker og behov.

 

Alt hos LYNDDAHL er resultatet af målrettet fokus på høj kvalitet og sikkerhed.

 

Rasmus Lynddahl                      
CEO
T: +45 7688 1026
rl@lynddahl.dk