Lynddahl støtter KnækCancer

Knæk Cancer

Knæk Cancer er en ambitiøs overskrift. Men det er ikke desto mindre det mål, der er med kampagnen som TV 2 og Kræftens Bekæmpelse har sat sig. De gør det ikke alene, men sammen med danskerne og sammen med mange danske virksomheder, for kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats. LYNDDAHL støtter op om indsamlinger, der går til kampen mod kræft

 

Stafet for livet, Kræftens Bekæmpelse

Den amerikanske læge Gordy Klatt er idemanden bag Stafet For Livet. Han fik ideen tilbage i 1985, og Stafet For Livet er i dag verdens største fundraisingaktivitet.

 

Siden 1985 har arrangementet indsamlet over fem milliarder dollars til kampen mod kræft.

 

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft

 

De penge, der bliver samlet ind til Stafet For Livet, går til Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

 

Når mørket falder på, stopper vi stafetten, og alle stafetdeltagere samles til en lysceremoni. Her får du mulighed for at tænde et levende lys i en lyspose for at støtte eller mindes en person, der kæmper mod kræft, eller som mistede livet til kræft.

 

Lyset symboliserer håbet om, at kræft en dag kan bekæmpes - og at de, der mistede livet, ikke er glemt. Under ceremonien afholdes et minuts stilhed til ære og minde, der giver plads til eftertanke og fordybelse.

 

Kræftens Bekæmpelse

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet. LYNDDAHL støtter kampen mod kræft.

 

 

Team Rynkeby Børnecancerfonden

Team Rynkeby er et nordisk velgørenheds cykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. Pengene indsamles blandt andet via sponsorater fra velvillige sponsorer. LYNDDAHL er blandt de sponsorer, der støtter med bidrag Børnecancerfonden

 

 

 

 Lynddahl støtter KnækCancer