Lynddahl Plast A/S får ny identitet…

Lynddahl Plast A/S bliver oftest omtalt som LYNDDAHL. Det er én af grundene til, at vi har fået nyt logo. Kort og godt. Samtidig med det nye logo ønsker vi at signalere, at LYNDDAHL er en moderne virksomhed, der følger med tiden. Derfor har vi også udviklet en ny, visuel identitet, der afspejler dem, vi er. Ganske enkelt.

 

Med det nye LYNDDAHL design ønsker vi at vise, at vi går til opgaverne med en opdateret enkelthed. Logoet har et rent og enkelt udtryk, og det gennemgående design i vores identitet signalerer, at vi er åbne og up to date.

 

Vi ønsker at signalere en ny generation i LYNDDAHL med Rasmus Lynddahl i spidsen. Det nye logo og den nye hjemmeside er de synlige udadvendte tegn på, at der sker nyt hos LYNDDAHL. Indadtil er der fokus på dygtiggørelse af medarbejdere, udvikling af nye, effektive metoder og implementering af nye og flere maskiner. LYNDDAHL leverer viden, erfaring, ressourcer og metoder, der sikrer den rigtige løsning med fokus på høj kvalitet og sikkerhed.

 

Hjemmesiden bliver aldrig færdig

 

Den nye hjemmeside er klar til introduktion. Men den er ikke færdig. Den bliver aldrig færdig. Hjemmesiden fornyer sig i takt med de fornyelser og forandringer der hele tiden sker hos LYNDDAHL. Hjemmesiden indeholder bedre overblik, flere billeder, tydeligere tekst og let adgang fra alle enheder. Den er responsiv. Det betyder, at den er tilpasset let læsning på smartphones, tablets, bærbare computere og desktop pc’ere.

 

Måske mangler du noget på siden. Måske har du brug for svar på konkrete spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os.

 

Velkommen på www.lynddahl.dkLynddahl Plast A/S får ny identitet…