LYNDDAHL investerer i grøn energi

Fra 1. januar 2021 vil det være grøn energi fra vindkraft, der giver maskinerne liv hos LYNDDAHL. Investeringen kommer som et naturlig led i målsætningen om at reducere vores aftryk på klimaet og bidrage til en grønnere fremtid.

 

I LYNDDAHL er ”ansvar” en af vores grundlæggende værdier, og i dét ligger der bl.a. en målsætning om at tage ansvar for det aftryk vi sætter på miljøet og klimaet. Vi har derfor i mange år arbejdet effektivt og struktureret med bæredygtighed og energioptimering i alle led af vores produktion, men også i samspillet med vores leverandører og kunder. Det er der bl.a. kommet to ISO-certificeringer ud af, inden for hhv. energi og miljø.

 

”Det næste skridt på vores grønne rejse er omstilling fra konventionel til grøn energi” udtaler CEO Rasmus Lynddahl og fortsætter: ”At drive en produktionsvirksomhed kræver meget strøm, og med vedvarende energi fra certificerede europæiske vindmølleparker kommer vi til at reducere vores CO2-udledning væsentligt”.

 

Den grønne investering betyder at LYNDDAHL kommer til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Og det faktum at vi også medvirker til at opnå endnu et af FN’s verdensmål, gør os særdeles stolte.LYNDDAHL investerer i grøn energi