LYNDDAHL indgår historisk aftale med Gardena-Husqvarna Group

 

Det er med stor glæde vi kan meddele, at LYNDDAHL netop har indgået en ny udvidet og langsigtet aftale med Gardena-Husqvarne Group om produktion og levering af haveslanger. ”Det er historisk for vores samarbejde og vi er meget stolte af at være nået frem til så stor en aftale, der forpligter os over for hinanden i mange år frem. Det er et udtryk for tillid til og respekt for hinanden som samarbejdspartnere” udtaler CEO Rasmus Lynddahl.

 

Med aftalen kommer vi til at arbejde endnu tættere sammen med Gardena-Husqvarna Group, hvilket vi ser store muligheder og værdi i. Der er ingen tvivl om at aftalen kommer til at få betydning for LYNDDAHL’s fortsatte vækst og udvikling de kommende år.

 

Fokuseret og dedikeret indsats fra hele virksomheden

I Lynddahl ser vi nu frem til at kickstarte processen med at løfte den vigtige opgaven. Det kommer til at kræve en endnu mere fokuseret og dedikeret indsats fra hele virksomheden og vores dygtige medarbejdere. Derfor er det også med stor respekt og ydmyghed for opgaven, at denne fantastiske nyhed meldes ud” afslutter Rasmus.

 LYNDDAHL indgår historisk aftale med Gardena-Husqvarna Group