Futbalove Dresy
Garden Industry Offshore Building Automotive Water Treatment

LYNDDAHL høster stor anerkendelse

Blandt mere end 2200 leverandører, modtog LYNDDAHL i sidste uge, den hidtil største anderkendelse som leverandør til HUSQVARNA Group.

 

En delegation modtog prisen ved den årlige Supplier Day i München, hvor kun 92 af de mange leverandører til HUSQVARNA er inviteret. Der udleves hvert år i alt 6 priser og i år løb LYNDDAHL med sejren inden for området ’SUSTAINABILITY’ som betyder bæredygtighed.

 

’Leverandøren er kendetegnet ved at bæredygtighed er blevet en mere og mere vigtig del af den daglige forretning og de daglige arbejdsrutiner. Den succesrige forretningsmetode vil ligge hos de virksomkeder som går forrest og skaber værdi – både internt og ekstern i virksomheden.

 

Via små skridt samt større initiativer omkring produktion og logistik, så har denne leverandør taget bemærkelsesværdige foranstaltninger i deres miljørigtige fodspor.

 

Igennem dygtig brug af ressourcer og eliminering af spild, har leverandøren vist at det er muligt at drive en succesfuld virksomhed på en bæredygtigtig måde.

 

Leverandøren forpligter sig til hele tiden at forbedre deres position ved at sikre, at alle produktionsmetoder og produkter er udviklet, produceret og leveret ved mindst mulig udledning af CO2 og forbrug af energi. De har herved formået at reducere deres forbrug af energi med mere end 30% igennem det sidste år, alene ved implementering af nyt køle- og ventilationsanlæg’

 

Antje Müller, HUSQVARNA Group

 

 

LYNDDAHL leverer have- og tekniske slanger til HUSQVARNA Group, som også tæller brandet GARDENA.

 

’Bæredygtighed er blevet et essentielt punkt på flere dagsordner og vi er derfor utrolig stolte af prisen samt det faktum at vi er ’first mover’ - udtaler CEO Rasmus Lynddahl

 

’Vi skal bruge prisen som løftestang i den globale konkurrence. Vi leverer allerede i dag til flere store koncerner og har nu muligheden for at promovere os endnu mere’ - udtaler Sales Manager Kurt B. Hermansen

 

 

Fakta HUSQVARNA Group

 

HUSQVARNA Group er en større svensk koncern, som med en omsætning omkring SEK 30 mia. er markedsledende indenfor produkter til construction og skovbrug (professionelt) samt have (hobby).

 

 

Stolte LYNDDAHL folk flankeret af repræsentanter fra HUSQVARNA GroupLYNDDAHL høster stor anerkendelse