Futbalove Dresy
Garden Industry Offshore Building Automotive Water Treatment

Værd at vide om Lynddahl

Lynddahl støtter KnækCancer

Knæk Cancer

Knæk Cancer er en ambitiøs overskrift. Men det er ikke desto mindre det mål, der er med kampagnen som TV 2 og Kræftens Bekæmpelse har sat sig. De gør det ikke alene, men sammen med danskerne og sammen med mange danske virksomheder, for kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats. LYNDDAHL støtter op om indsamlinger, der går til kampen mod kræft

 

Stafet for livet, Kræftens Bekæmpelse

Den amerikanske læge Gordy Klatt er idemanden bag Stafet For Livet. Han fik ideen tilbage i 1985, og Stafet For Livet er i dag verdens største fundraisingaktivitet.

 

Siden 1985 har arrangementet indsamlet over fem milliarder dollars til kampen mod kræft.

 

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft

 

De penge, der bliver samlet ind til Stafet For Livet, går til Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

 

Når mørket falder på, stopper vi stafetten, og alle stafetdeltagere samles til en lysceremoni. Her får du mulighed for at tænde et levende lys i en lyspose for at støtte eller mindes en person, der kæmper mod kræft, eller som mistede livet til kræft.

 

Lyset symboliserer håbet om, at kræft en dag kan bekæmpes - og at de, der mistede livet, ikke er glemt. Under ceremonien afholdes et minuts stilhed til ære og minde, der giver plads til eftertanke og fordybelse.

 

Kræftens Bekæmpelse

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet. LYNDDAHL støtter kampen mod kræft.

 

 

Team Rynkeby Børnecancerfonden

Team Rynkeby er et nordisk velgørenheds cykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. Pengene indsamles blandt andet via sponsorater fra velvillige sponsorer. LYNDDAHL er blandt de sponsorer, der støtter med bidrag Børnecancerfonden

 

 

 

 

Fornem hæder ved årets ’Supplier Day 2017 in Charlotte’.

Endnu en gang, og for andet år i træk, kunne LYNDDAHL bryste sig af en fornem hæder ved årets ’Supplier Day 2017 in Charlotte’.

Den mangeårige Product Manager, og primære ansvarshavende, for samarbejdet med HUSQVARNA, Carsten Julius, kunne hæve trofæet som den ’Most Entreprenurial Individual 2017’ – én person som over en længere årrække har gjort en særlig indsats i samarbejdet mellem HUSQVARNA og LYNDDAHL.

Carsten Julius har i mere end 20 år siddet med ansvaret for LYNDDAHL’s allerstørste kunde, og denne hæder er mere end fortjent.

HUSQVARNA afholder hvert år dette event med deres top 100 leverandører, ud af en leverandør database på mere end 2000.

Nye lean managers

LYNDDAHL ønsker virksomhedens nye 16 LEAN MANAGERS et stort tillykke med deres afsluttede opgaver og veloverståede eksamener!

 

Tak til C-Value for det foreløbige, gode og solide samarbejde.

 

Vi ser frem mod næste skridt, som bliver SIX SIGMA til efteråret.

Vi er energicertificeret

Lynddahl energicertificeret efter ISO 50001 standard

 

I forbindelse med Lynddahls øgede fokus på produktionsoptimering, har energioptimering været en naturlig del af fokusområderne. Dette resulterede tidligere i år i en flot Sustainability Award på Husqvarna gruppens årlige Exite day i München. Set i det lys har det også været naturligt at påbegynde et mere struktureret arbejde omkring energi ledelse i det daglige arbejde.

 

Målet har været at få en ISO50001 certificering på plads, hvilket nu er sket. Det målrettede arbejde af alle på tværs af organisationen har resulteret i en reduktion på 35 % på energien, på såvel El, olie og naturgas. Dette svarer til en mindre udledning på 815 tons CO2 årligt.

 

Arbejdet med energiledelse vil naturligt forsætte i årene fremover, og der skal lyde en stor ros til alle aktører der har bidraget til den nyligt tilkomne ISO 50001 certificering.

 

Co-extruderet PUR-slange

Co-extruderet PUR-slange med Kevler tråd til Off-Shore branchen. Denne PUR slange er speciel udviklet til transport af væske i et svært fremkommeligt område under vand, hvor skarpe genstande kan forårsage store problemer - men dette er løsning med en PUR overflade, som ydermere er beskyttet af den modstandsdygtige Kevler tråd.

 

Ring og få en uforpligtende dialog med vores Product og Innovations Team - måske de også har løsningen for dig...

 

Carsten Julius              
M: cj@lynddahl.dk
T: +45 7542 2066

LYNDDAHL høster stor anerkendelse

Blandt mere end 2200 leverandører, modtog LYNDDAHL i sidste uge, den hidtil største anderkendelse som leverandør til HUSQVARNA Group.

 

En delegation modtog prisen ved den årlige Supplier Day i München, hvor kun 92 af de mange leverandører til HUSQVARNA er inviteret. Der udleves hvert år i alt 6 priser og i år løb LYNDDAHL med sejren inden for området ’SUSTAINABILITY’ som betyder bæredygtighed.

 

’Leverandøren er kendetegnet ved at bæredygtighed er blevet en mere og mere vigtig del af den daglige forretning og de daglige arbejdsrutiner. Den succesrige forretningsmetode vil ligge hos de virksomkeder som går forrest og skaber værdi – både internt og ekstern i virksomheden.

 

Via små skridt samt større initiativer omkring produktion og logistik, så har denne leverandør taget bemærkelsesværdige foranstaltninger i deres miljørigtige fodspor.

 

Igennem dygtig brug af ressourcer og eliminering af spild, har leverandøren vist at det er muligt at drive en succesfuld virksomhed på en bæredygtigtig måde.

 

Leverandøren forpligter sig til hele tiden at forbedre deres position ved at sikre, at alle produktionsmetoder og produkter er udviklet, produceret og leveret ved mindst mulig udledning af CO2 og forbrug af energi. De har herved formået at reducere deres forbrug af energi med mere end 30% igennem det sidste år, alene ved implementering af nyt køle- og ventilationsanlæg’

 

Antje Müller, HUSQVARNA Group

 

 

LYNDDAHL leverer have- og tekniske slanger til HUSQVARNA Group, som også tæller brandet GARDENA.

 

’Bæredygtighed er blevet et essentielt punkt på flere dagsordner og vi er derfor utrolig stolte af prisen samt det faktum at vi er ’first mover’ - udtaler CEO Rasmus Lynddahl

 

’Vi skal bruge prisen som løftestang i den globale konkurrence. Vi leverer allerede i dag til flere store koncerner og har nu muligheden for at promovere os endnu mere’ - udtaler Sales Manager Kurt B. Hermansen

 

 

Fakta HUSQVARNA Group

 

HUSQVARNA Group er en større svensk koncern, som med en omsætning omkring SEK 30 mia. er markedsledende indenfor produkter til construction og skovbrug (professionelt) samt have (hobby).

 

 

Stolte LYNDDAHL folk flankeret af repræsentanter fra HUSQVARNA Group

Nyt segment ’Biologisk vandrensning’

LYNDDAHL har i de senere år investeret mange ressourcer i dette segment og leverer i dag BIO MEDIER til biologisk vandrensning og iltning af vand, herunder BIO MEDIER til kommunale og industrielle rensningsanlæg, dambrug/akvakulturer, papirindustrien, hospitaler m.fl.
Alle BIO MEDIER fra LYNDDAHL er resultatet af målrettet fokus på høj kvalitet og sikkerhed.
Klik her for nærmere information

Stafet For Livet, Kræftens Bekæmpelse

Den amerikanske læge Gordy Klatt er idemanden bag Stafet For Livet. Han fik ideen tilbage i 1985, og Stafet For Livet er i dag verdens største fundraisingaktivitet.

 

Siden 1985 har arrangementet indsamlet over fem milliarder dollars til kampen mod kræft.

 

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft

 

De penge, der bliver samlet ind til Stafet For Livet, går til Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende

 

Når mørket falder på, stopper vi stafetten, og alle stafetdeltagere samles til en lysceremoni. Her får du mulighed for at tænde et levende lys i en lyspose for at støtte eller mindes en person, der kæmper mod kræft, eller som mistede livet til kræft.

 

Lyset symboliserer håbet om, at kræft en dag kan bekæmpes - og at de, der mistede livet, ikke er glemt. Under ceremonien afholdes et minuts stilhed til ære og minde, der giver plads til eftertanke og fordybelse.

Lynddahl Plast A/S får ny identitet…

Lynddahl Plast A/S bliver oftest omtalt som LYNDDAHL. Det er én af grundene til, at vi har fået nyt logo. Kort og godt. Samtidig med det nye logo ønsker vi at signalere, at LYNDDAHL er en moderne virksomhed, der følger med tiden. Derfor har vi også udviklet en ny, visuel identitet, der afspejler dem, vi er. Ganske enkelt.

 

Med det nye LYNDDAHL design ønsker vi at vise, at vi går til opgaverne med en opdateret enkelthed. Logoet har et rent og enkelt udtryk, og det gennemgående design i vores identitet signalerer, at vi er åbne og up to date.

 

Vi ønsker at signalere en ny generation i LYNDDAHL med Rasmus Lynddahl i spidsen. Det nye logo og den nye hjemmeside er de synlige udadvendte tegn på, at der sker nyt hos LYNDDAHL. Indadtil er der fokus på dygtiggørelse af medarbejdere, udvikling af nye, effektive metoder og implementering af nye og flere maskiner. LYNDDAHL leverer viden, erfaring, ressourcer og metoder, der sikrer den rigtige løsning med fokus på høj kvalitet og sikkerhed.

 

Hjemmesiden bliver aldrig færdig

 

Den nye hjemmeside er klar til introduktion. Men den er ikke færdig. Den bliver aldrig færdig. Hjemmesiden fornyer sig i takt med de fornyelser og forandringer der hele tiden sker hos LYNDDAHL. Hjemmesiden indeholder bedre overblik, flere billeder, tydeligere tekst og let adgang fra alle enheder. Den er responsiv. Det betyder, at den er tilpasset let læsning på smartphones, tablets, bærbare computere og desktop pc’ere.

 

Måske mangler du noget på siden. Måske har du brug for svar på konkrete spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os.

 

Velkommen på www.lynddahl.dk

Ny Quality Manager

Vi har pr. 1. februar ansat Eigil Jensen som ny Kvalitets Chef i LYNDDAHL.
Eigil har mange års erfaring med kvalitet og vil styrke LYNDDAHL i jagten på altid at kunne præstere den bedste og altid ensartet kvalitet. 
God kvalitet anser vi som værende en selvfølge! Det giver den fornødne tryghed samt en god oplevelse hos vores kunder og samarbejdspartnere.

Ny SALES MANAGER

Vi kan med stolthed offentligøre, at vi pr. 1. marts 2016, har ansat Kurt B. Hermansen SALES MANAGER.

 

Kurt har mere end 30 års erfaring med salg og kommer fra en stilling som Sales Manager hos AL-KO Ginge, hvor han har haft sin gang i de seneste 18 år.

 

Med Kurts mangeårige salgserfaring, dels i Norden og inden for detail- og havesegmentet, så bliver Kurts tiltrædelse en merkant styrkelse af vores virksomhed og organisation, hvilket således gerne skulle komme vores kunder til gode.